Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi

Viiden viikon kurssi auttaa kohtaamaan lempeästi kokemuksesi

Kun haluat ymmärtää, mikä saa erityisesti naiset painimaan samojen haasteiden kanssa vuodesta toiseen, Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi on sinua varten. Kurssin avulla ymmärrät paremmin itseäsi ja äitiäsi – ja saat mahdollisuuden vapautua sisäisistä ristiriidoista. 

Äitihaavan käsitteleminen ei tarkoita äitien syyllistämistä tai loputonta menneiden kaivelua. Kun opit ymmärtämään äitihaavan luonnetta, moni asia, joista olet syyttänyt itseäsi (tai äitiäsi), näyttäytyy uudessa valossa. 

Tietoa, tukea ja rohkaisua

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssilla

● teet vapauttavia oivalluksia itsestäsi ja suhteestasi äitiin

● löydät sanat tuntemuksille, jotka ovat aiemmin olleet epämääräisiä, pinnan alla piilossa, ehkä jopa kiellettyjä

● opit ymmärtämään rajoittavien uskomusten juurisyitä, jolloin uskomuksista on helpompi vapautua

● hoidat lempeästi sisäistä lastasi ja vahvistat omaa voimaasi

● huomaat, ettet ole kokemuksesi kanssa yksin

● vapautat energiaa itsesi kyseenalaistamisesta tärkeämpään 

 

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi sopii naisille, jotka haluavat omalta osaltaan keventää sukupolvien ajan mukana kulkenutta tunnekuormaa ja katkaista vanhoja, toimimattomia käyttäytymismalleja. Se on tärkeää ja arvokasta – tältä kurssilta saat tukea ja rohkaisua.

Kurssi sisältää videoluentoja, pohdinta- ja kirjoitusharjoituksia sekä meditaatioita. Harjoituksia ei tarvitse suorittaa, sillä jo pelkästään luentojen kuunteleminen tuo valtavasti ymmärrystä. Vika ei olekaan minussa – eikä äidissäni!

 

Kurssi on suunniteltu sinulle, joka…

● Olet oppinut pienentämään itseäsi ja pyytelemään olemassaoloasi anteeksi.

● Tunnet, ettei äitisuhteessasi kaikki ole kunnossa, mutta et ymmärrä, mistä ongelmat johtuvat.

● Olet perinyt kotoasi rajoittavia uskomuksia: ”Vaikka tekisin mitä, en koskaan ole tarpeeksi.”

● Koet syyllisyyttä, jos et toimi äitisi toiveiden mukaan.

● Et ole tullut nähdyksi ja kuulluksi. Piilottelet monia puolia itsestäsi saadaksesi äidin, muun perheen tai ympäristön hyväksynnän.

● Haluat oppia elämään vapaammin, asettamaan rajoja ja tekemään itsesi näköisiä valintoja.

 

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi sisältää materiaaleja 5 + 1 viikoksi. Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi sekä osallistua anonyymisti. Kurssin hintaan kuuluu suosittu Näin asetat rajoja -workshop.

 

 

Sinulla on lupa omaan kokemukseesi

 

Ongelmat eivät koskaan korjaannu, jos niistä ei puhuta

Aiheen käsittely saattaa herättää monenlaisia tunteita. Ehkä sinulle on sanottu, että sinun pitäisi ymmärtää äitiäsi ja olla hänelle kiitollinen. Ehkä sinua on muistutettu, että äiti on tehnyt parhaansa ja antanut sinulle elämän. Ehkä sinulle on sanottu, että olet vain ymmärtänyt väärin.

Äitihaava ei ole mustavalkoinen ilmiö. Monet äiti–tytärsuhteet ovat ristiriitaisia: ne sisältävät välittämistä mutta myös ongelmia. Äitihaavaa hoitaessa voit samaan aikaan tuntea kiitollisuutta siitä, mitä olet äidiltäsi saanut, ja sallia itsellesi surun siitä, mitä olet jäänyt vaille. Voit asettaa rajoja ja tuntea myötätuntoa.

Ongelmat eivät koskaan korjaannu, jos ei niistä puhuta. Muista, että sinulla on lupa omaan kokemukseesi. Voimaantuminen alkaa, kun kipu tulee kohdatuksi. Kurssilla huomaat, että et ole kokemuksesi kanssa yksin. 

 

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssilla

● tutustut äitihaavan malliin, jonka avulla ymmärrät, miten äitihaava on saanut alkunsa, ja pääset käsittelemään sitä omalta osaltasi

● saat tukea erilaisten tunteiden kohtaamiseen

● löydät uusia näkökulmia, ymmärrystä, jopa anteeksiantoa

● opit asettamaan rajoja, sillä mitä tahansa ei tarvitse ymmärtää tai sietää

● saat luvan päästää irti jatkuvasta syyllisyydestä 

 

Sinun ei tarvitse olla äitisi kanssa tekemisissä voidaksesi tulla kurssille – äitihaavan hoitaminen on ensisijaisesti itsensä hoitamista. Vaikka äitisi olisi jo kuollut, kurssi voi auttaa purkamaan vanhaa kuormaa. 

Kurssilla ei anneta ehdottomia ohjeita, kuten että sinun pitää antaa anteeksi mitä tahansa, tai että sinun pitää asettaa rajat johonkin tiettyyn kohtaan. Jokaisen tilanne on yksilöllinen. Kun oma voimasi vahvistuu, opit tunnistamaan omat tarpeesi ja voit hoitaa äitihaavaa omalla tavallasi. 

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi on alkanut maaliskuussa. Kurssi sisältää materiaalia viideksi (+1) viikoksi.

Kurssin hinta (sis. alv 24 %)
79 e, kun ilmoittaudut viimeistään ma 13.5.
149 e, kun ilmoittaudut ti 14.5. alkaen

Hintaan sisältyy 

  • Viisi kurssiviikkoa videoluentoineen ja harjoituksineen
  • Bonusviikolla Näin asetat rajoja -workshopin tallenne oheismateriaaleineen (arvo 59 e)
  • Mahdollisuus keskusteluun muiden osallistujien kanssa (halutessasi nimimerkillä)
  • Kurssimateriaalit käyttöösi 31.5.2025 asti

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi alla olevasta napista. Paluupostina saat linkin Campwire-kurssisivustolle. 

 

HUOM. Kurssilla käsitellään rajoittavien uskomusten ja tunnekuorman periytymistä naislinjoissa. Kurssi on tarkoitettu itsetuntemuksen lisäämiseen ja äitihaavan ymmärtämiseen ilmiönä. Kurssi ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Kurssia ei ole suunniteltu psyykkisten tai fyysisten sairauksien hoitamiseen tai kehitystraumojen käsittelyyn vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua kurssille myös vain kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille. Kurssilla kehotetaan jokaista kunnioittamaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja etenemään sen mukaan. Mikäli kurssilla käsitellyt aiheet nostavat esiin vaikeita muistoja tai tunnekerroksia, on hyvä hakeutua terveydenhuollon ammattilaisen ohjaukseen.

Palautetta kurssilta

Katrin ohjaus koskettaa etänäkin

”Katrin läsnäoleva, syvästi liikuttava ja selkeä ohjaus koskettaa etänäkin. Katrin seurassa on turvallista kohdata kipeimpiä tunteita ja kasvaa sisältä päin yhä lähemmäs itseäni. Voin luottaa olevani hyväksytty ja arvokas sellaisena kuin olen.

Äitihaavaa, tyttären ja äidin väliseen suhteeseen liittyviä kipupisteitä ja juurisyitä Katri avaa kunnioittaen esiäitejä vuosikymmenten takana äänessään rakkaus. Katrin rohkeus tarttua tähän sukupolvien yli ulottuvaan tabuun ja rajoittaviin uskomuksiin on ihailtavaa ja vapauttavaa. Kurssi voimauttaa, murtaa kahleita ja antaa toivoa parantaa omat haavat sekä haastaa lempeästi luomaan nahkani uudelleen.” – Liina